KUNTAVAALIT • KOMMUNALVAL 2021

Kuntavaaleissa päätetään mihin suuntaan Helsinkiä kehitetään seuraavat neljä vuotta. Minun Helsinkini on vihreä edelläkävijä luonnon monimuotoisuuden suojelussa ja ilmastokriisin torjunnassa.

Helsinki on minulle rakas kotikaupunki ratikoineen ja rantakallioineen. Se on kaupunki, jonne eri taustaiset ihmiset ovat tervetulleita ja jossa luonto on aina lähellä. Tehdään liikenteestä ja energiantuotannosta päästötöntä ja suunnitellaan uutta kaupunkia  ilmastokestävästi ja lähiluontoa vaalien.

🌿 Olen ehdolla Helsingin kaupunginvaltuustoon, koska haluan kaupunkipolitiikan kautta päästä ratkomaan sukupolvemme isoimpia haasteita: globaalia ilmastokriisiä ja luonnon monimuotoisuuden köyhtymistä. Opiskelen nyt neljättä vuotta ympäristötieteitä, joten näiden globaalien ympäristöongelmien juurisyyt ja paikallisesti toteutettavat ratkaisut on hyvin tiedossa. Nyt on vain otettava ne käyttöön.

📣 Viimeiset kolme ja puoli vuotta olen ollut vihreiden varavaltuutettuna Helsingin valtuustossa ja päässyt edistämään ympäristöasioita esimerkiksi Helsingin seudun ympäristöpalveluiden (HSY) ja Helsingin seudun liikenteen (HSL) hallituksissa sekä Helsingin kaupunkiympäristölautakunnassa.

💡 Kuluneen kauden aikana oon oppinut paljon siitä, kuinka tärkeää on aidosti ymmärtää päätöksenteon prosesseja ja rakenteita, jotta itselle tärkeisiin asioihin pystyy tehokkaasti vaikuttamaan.

🌎 Päätin lähteä uudelleen ehdolle, koska koen että pystyn nyt entistä paremmin ja tehokkaammin edistämään luontoa ja ilmastoa kunnioittavaa politiikkaa ensi valtuustokaudella!

💚 Olisi tosi huippua saada myös sinut mukaan tekemään kampanjaa ilmaston ja luonnon puolesta. Olen myös kiinnostunut kuulemaan näkemyksiäsi siitä, miten Helsingistä tehdään entistä vihreämpi, kestävämpi ja kaikin puolin parempi paikka meille kaikille! Tervetuloa mukaan tekemään Helsingin hauskinta kampanjaa!

Minua voi äänestää Helsingissä numerolla 852! Ennakkoäänestys kotimaassa: 26.5.-8.6.2021, varsinainen vaalipäivä 13.6.2021.

Tutustu kampanjavideooni:

I kommunalvalet avgörs det i vilken riktning Helsingfors utvecklas de kommande fyra åren. Mitt Helsingfors är en grön föregångare i bevarandet av naturens mångfald och i bekämpningen av klimatkrisen. 

Helsingfors är min kära hemstad med sina spårvagnar och strandklippor. En stad som välkomnar människor från olika bakgrunder och där naturen alltid finns nära. Vi bör göra trafiken och energiproduktionen utsläppsfri och se till att Helsingfors utveckling sker på ett klimathållbart sätt som bevarar närnaturen.

Skulle du vilja se mig som stadsfullmäktigeledamot? Välkommen med i Helsingfors roligaste kampanj!

Rösta mig till Helsingfors stadsfullmäktige, mitt valnummer är 852! Förhandsrösting 26.5.-8.6.2021, valdag: 13.6.2021.

Ilmoittaudu mukaan kampanjaa tästä:
Anmäl dig med i kampanjen här:

Ennakkoäänestys / förhandsrösting: 26.5.–8.6.2021
vaalipäivä / valdag: 13.6.2021