Ehdolla kevään 2023 eduskuntavaaleissa!

Tulen kampanjassani keskittymään vahvasti luonto- ja ilmastoteemoihin. Ensi kevään vaaleista on tehtävä luontovaalit, sillä luonnon monimuotoisuus hupenee silmiemme edessä, kun ihminen aiheuttaa kuudetta sukupuuttoaaltoa. Luontokato on pysäytettävä alle kymmenen vuoden sisällä ja toimilla on kiire.

Paljon on vielä tekemistä, jotta ihmistoiminta saadaan asetettua luonnon kantokyvyn rajoihin, ilmastokriisiä torjuttua tehokkaammin ja luonnon arvostus kaiken ihmistoiminnan keskiöön. Me ihmiset olemme osa luontoa ja meidän pitäisi oppia elämään niin, että emme tuhoa omia tai muiden tämän planeetan eliölajien elämän edellytyksiä. Tarvitsemme kestävyysmurroksen ja reilun vihreän siirtymän. Tarvitsemme päättäjiä, jotka uskaltavat kyseenalaistaa yhteiskuntamme nykyisiä rakenteita ja rakentaa kestävämpää tulevaisuutta.

Näitä asioita haluan erityisesti tehdä näkyväksi vaalikampanjani aikana sekä ajaa eduskunnassa, jos minut sinne ensi kevään vaaleissa valitaan. Ympäristöasioiden lisäksi minulle on tärkeää tehdä feminististä ja ihmisoikeuksia kunnioittavaa politiikkaa, ajaa yhdenvertaisempaa yhteiskuntaa perustulon ja maksuttoman koulutuksen avulla sekä sellaista maailmaa, jossa nuorten ei tarvitsisi kärsiä suorituspaineista ja palaa loppuun. Tätä hommaa on kuitenkin vaikeaa tai ehkä jopa mahdotonta tehdä yksin. Siksi tarvitsen teidän apuanne. Kerro jos haluat olla mukana tukiryhmässä tai jos haluat tukea kampanjaa muilla tavoin täyttämällä tämän lomakkeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *