Pääsen edistämään kestävää kaupunkikehitystä Helsingin kaupunkiympäristölautakunnassa!

Huippuja uutisia! Helsingin vihreä valtuustoryhmä esittää minua varsinaiseksi jäseneksi kaupunkiympäristölautakuntaan!

Todella hienoa päästä kehittämään Helsingistä tulevaisuuteen katsovaa ilmastokestävää kaupunkia. Koko ajan kasvavan pääkaupunkimme haasteena on turvata kestävä kaupunkikehitys luonnonsuojelusta tinkimättä. Tarvitaan kohtuuhintaisia koteja kaikille ja samaan aikaan saavutettavia viheralueita. Kaupunkiluonnon monimuotoisuus on turvattava myös kasvupaineen alla.

Helsingissä on rakenteilla ja suunnitteilla useita hyviä hankkeita, jotka edistävät tiivistä kaupunkirakennetta ja kevyen liikenteen edellytyksiä. Esimerkiksi tänään valtuustossa käsitellään rautatieaseman alittavaa tunnelia Kansalaistorilta Kaisaniemeen. Tunneli tulee parantamaan rautatieaseman alueen kevyeen liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta ja edistää myös kaupunkipyöräilyn mahdollisuuksia keskustassa.

Tänään päätettiin myös esittää kaupunkiympäristön toimialasta vastaavaa apulaispormestaria Anni Sinnemäkeä kaupunginhallituksen varapuheenjohtajaksi.

Helsingin vihreiden tiedote asiasta: http://www.helsinginvihreat.fi/amanda-pasasesta-kaupunkiymparistolautakunnan-jasen-ja-anni-sinnemaesta-kaupunginhallituksen-varapuheenjohtaja/

 

______

 

Helsingfors gröna satdsfullmäktigegrupp har ansett mig till ordinarie medlem i stadsmiljönämnden!

Verkligen spännande att få vara med och utveckla ett växande Helsingfors till en hållbar och klimatsmart stad. Vi behöver rimligt prissatta bostäder för alla samtidigt som vi bör värna om våra naturområden och trygga naturens mångfald.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *