Vihreät nuoret lähtevät vaaleihin teemoinaan ilmasto, koulutus ja feminismi

Tänään avasimme Vihreiden nuorten vaalikampanjan! Kampanjan kantavina teemoina ovat ilmastonmuutos, koulutus ja feminismi.

Meidän sukupolvi on se, joka joutuu elämään ilmastonmuutoksen seurausten kanssa ja ehkä myös viimeinen sukupolvi, joka voi niille jotain tehdä. Me halutaan, että ilmastonmuutos otetaan politiikan ykkösprioriteetiksi. Toimia tarvitaan kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla ja ne on otettava käyttöön nyt.

Toimivan yhteiskunnan ja demokratian edellytys on laadukas ja saavutettava koulutus. Panostamalla koulutukseen me ehkäistään nuorten syrjäytymistä ja luodaan sivistysyhteiskuntaa, joka pystyy vastaamaan muuttuvan maailman haasteisiin. Koulutuslupauksesta on tehtävä totta ja koulutusleikkausten rahat palautettava.

Me halutaan Vihreissä nuorissa edistää feminismiä kaikkien hyväksi. Yhteiskunnan syrjiviä rakenteita on muutettava. Kaikilla pitää olla yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet rakentaa elämäänsä omista lähtökohdistaan. Tehdään syrjivät rakenteet näkyviksi ja muutetaan niitä yhdessä.

Vihreiden nuorten vaaliohjelmasta ja konkreettisista toimenpiteistä voi lukea enemmän täältä: https://www.vihreatnuoret.fi/vaaliohjelma/

Tiedote löytyy täältä

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *