Ratikoita ja energiaremontteja – vihreitä saavutuksia Helsingin budjettineuvotteluista

Kuvaaja: Salla Merikukka

Vihreitä saavutuksia Helsingin budjettineuvotteluista!Haastavasta koronatilanteesta huolimatta saimme turvattua Kalasatama-Pasilan raitiotien ja energiaremonttien investoinnit. Ilmastonmuutosta ei ole peruttu koronan myötä ja maailman ilmastokestävintä kaupunkia on rakennettava määrätietoisesti. Raidehankkeiden myötä Helsingissä liikutaan tulevaisuudessa entistä ilmastoystävällisemmin kaupunginosista toisiin. Kalasatama-Pasilan ratikka tulee kuljettamaan helsinkiläisiä vuonna 2024!

Suuri osa helsinkiläisten päästöistä tulee asumisesta. Noin kolmannes Hiilineutraali Helsinki 2035 -ohjelman päästövähennyksistä tulee rakennusten energiatehokkuuden lisäämisestä ja paikallisesti tuotetun lämmön osuuden kasvattamsiesta. Sen vuoksi on äärimmäisen tärkeää, että panostamme myös ensi vuonna taloyhtiöiden energiaremontteihin.

Lisää budjettineuvotteluiden saavutuksista voi lukea Helsingin vihreiden sivuilta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *